На прийомах у міського голови білоцерківці піднімають як особисті, так і загально-громадські питання

05 жовтня міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян, на який записалося 18 білоцерківців.

Питання, з якими зверталися жителі міста стосувалися загально-громадських та особистих питань.

Так, жителі міста акцентували увагу міського голови на ділянки доріг Білої Церкви, де ще необхідно провести асфальтування, а також заходи з благоустрою прибудинкових територій  та реконструкцію зливової каналізації, біля деяких будинків, оскільки там виникає загроза підтоплень. Відмітили місця, що потребують прибирання несанкціонованих сміттєзвалищ (зокрема, біля залізничного мосту та ін.).

Одиним із білоцерківців було піднято питання організації та проведення в місті заходів щодо профілактики алкоголізму і наркоманії .

Традиційно чимало питань були пов’язані із допомогою щодо придбання та встановлення лічильників обліку теплопостачання, газових колонок;  вирішення  житлових і земельних проблем;  надання матеріальної допомоги та ін.

Всім громадянам, які звернулися до міського голови, надано роз’яснення. Відповідним службам  були дані доручення щодо їх вирішення. 

Повторно акцентуємо увагу білоцерківців!

Відділ звернень громадян змінив місце розташування й  знаходиться за адресою  - м.Біла Церква, Торгова площа, 6.

Попередній запис на прийом здійснюється у відділі або за тел. 5-36-64.

 

Прийом міського голови проводиться кожну першу й третю середу. 

 



Опубліковано: 06 жовтня 2016 року
Поділитися