На особистому прийомі у міського голови

16 травня міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян. На прийом з низкою питань – як загальногромадських, так і особистих записалося 25 білоцерківців.

 

Серед питань, які стосувалися благоустрою міста, було акцентовано увагу на: необхідність ремонту тротуару біля будинку по вул.Шевченка, 124, асфальтування Другого провулку Шевченка, Першого Замкового провулку, ремонту проїжджої частини вул.Осипенка,  благоустрою прибудинкової території багатоповерхівки  по вул.Стуса, 50.

 

Члени ОСББ, які проживають у будинку по вул.Ставищанська, 116 звернулися щодо питання нарахування плати за оренду землі під їхнім будинком, а ОСББ, що по вул.Павличенко, 20-Б –прохали посприяти щодо передачі модульної котельні, яка розташована у  багатоповерхівці  з  балансу міста на баланс їхнього будинку.

 

Жителька вулиці Пушкінської, яка проживає біля дитячого садочка,  просила вирішити питання організації зупинки та стоянки транспортних засобів біля установи, оскільки батьки та інші відвідувачі ДНЗ блокують вихід з її будинку.

 

Учасник бойових дій в Афганістані, інвалід, просив сприяти отриманню виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей,  відповідно до Постанови КМУ №214 від 28.03.2018р.

 

Мешканка будинку по бульв. Олександрійському, 62  висловила позицію жителів проти здійснення будівельних робіт у підвалі приватною організацією; жителька будинку по вул.Пролетарська , 8  - проти будівництва магазину біля її будинку, а мешканка будинку по вул.В.Стуса, 34 -  акцентувала увагу на необхідність заміни вікон на енергозберігаючі у розміщеному у будинку фізкабінету дитячої лікарні.

 

Один із білоцерківців, маючи можливість надання волонтерської допомоги для медичних закладів міста у вигляді меблів та іншого обладнання,  запропонував таку допомогу.

 

Малозабезпечені жителі Білої Церкви зверталися щодо отримання матеріальної допомоги, також було звернення підприємця щодо отримання дозволу на  роздрібну  торгівлю містом та ін.

 

Усім громадянам, які прийшли на прийом до Геннадія Дикого, було надано роз’яснення. Відповідним службам міський голова дав доручення щодо вивчення та розгляду можливості вирішення піднятих питань.

 

Нагодуємо, що записатися на особистий прийом громадян можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою – м.Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.


Опубліковано: 17 травня 2018 року
Поділитися