На особистому прийомі

    28 лютого міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий,  провів черговий особистий прийом громадян, на який записалося 18 білоцерківців.

 

    Питання, з якими зверталися жителі міста, стосувалися загально-громадських та особистих питань. 

 

    Зокрема, жителі акцентували увагу на необхідності проведення в певних мікрорайонах міста робіт з благоустрою території, ремонту прибудинкових територій та заходів щодо уникнення підтоплень підвальних приміщень деяких багатоквартирних будинків.

 

    Ряд громадян звернулися з  проханням сприяти отриманню житла, допомоги в ремонті помешкань, встановленню газових та електричних лічильників  та  роз’ясненню по нарахуванням за спожиті комунальні послуги. 

 

    Прозвучали від білоцерківців й скарга  на роботу одного із закладів торгівлі, прохання  сприяти вирішенню спорів по користуванню землею,  нерухомою майном та ін.

 

    Всім громадянам, які звернулися до Геннадія Дикого, надано роз’яснення. Відповідним службам  були дані доручення щодо їх вирішення.

 

    Для довідки: записатися на особистий прийом громадян можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою  - м.Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.


Опубліковано: 01 березня 2017 року
Поділитися