НА КИЇВЩИНІ ВИКРИТО ЧИНОВНИКА, ЯКИЙ ОТРИМУВАВ КОШТИ ВІД НЕЗАКОННО ОРГАНІЗОВАНОЇ ПЛАТНОЇ АВТОСТОЯНКИ НА ТЕРИТОРІЇ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА

24 лютого у рамках кримінального провадження, відкритого за матеріалами працівників Управління захисту економіки в Київській області, повідомлено про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч.1 ст.367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України, начальнику Комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Тролейбусне управління».
 
Посадовець, не укладаючи договорів із власниками приватних транспортних засобів, на платній основі надавав послуги автостоянки на території даного комунального підприємства. 72 тисячі гривень, які держслужбовець отримав за надання послуг, витратив на власні потреби, чим спричинив підприємству матеріальну шкоду.
 
Підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Слідчим відділом Білоцерківської поліції проводиться досудове розслідування.
 
Відділ комунікації ГУНП
в Київській області

При використанні матеріалу гіперпосилання на npu.gov.ua обов`язкове
http://www.kv.npu.gov.ua/uk/publish/article/194239



Опубліковано: 26 лютого 2016 року
Поділитися