На Київщині розпочалася акція “Не будь байдужим”

Про це сьогодні повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час зустрічі з працівниками районних соціальних служб та служб у справах дітей.

- Діяльність влади спрямована у напрямку зменшення кількості дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки. Це ті молоді громадяни, яким сьогодні потрібно приділяти значно більше уваги задля їх успішного майбутнього та повноцінного розвитку, - зазначив Анатолій Присяжнюк.

Також губернатор повідомив, що на Київщині впродовж жовтня місяця триватиме акція “Не будь байдужим”, спрямована на підтримку дітей, які потребують особливої турботи та уваги держави. Наразі обласною організацією Партії Регіонів уже перераховано перші 100 тисяч гривень для надання матеріальної допомоги дітям, які в цьому нуждаються.

- Ми закликаємо долучитися до цієї акції керівників, меценатів, бізнесменів, а також всіх небайдужих осіб. Важливо підтримати та протягнути руку допомоги тим дітям, які в силу певних обставин залишилися без батьківської уваги  та турботи найрідніших людей, - сказав губернатор.  

УСІМ, КОМУ НЕ БАЙДУЖА ДОЛЯ ІНШОЇ ЛЮДИНИ ТА ЧИЄ СЕРЦЕ ПЕРЕПОВНЕНЕ ЛЮБОВ’Ю І ТЕПЛОМ, ПРОПОНУЄМО ПРИЄДНАТИСЯ ДО АКЦІЇНЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!

Ви можете перерахувати кошти на розрахунковий рахунок Благодійного фонду молодіжної участі, код за ЕРДПОУ 33496095, р/р 2600446168 у банку ПАТ «Райфайзен банк Аваль» у м. Києві, МФО 380805.

або запропонувати допомогу у іншому вигляді за телефоном 285-73-60 – Служба у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації.

Прес-служба Київської облдержадміністрації



Опубліковано: 03 жовтня 2013 року
Поділитися