На Київщині бюджет додатково отримає 4,5 млн. гривень

У І півріччі, управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ Міндоходів у Київській області здійснено 34 перевірки платників податків. По результатам перевірок вже стягнуто до бюджету 1,3 млн. грн., відшкодовано збитків по кримінальним справам на 787 тис. грн., накладено арешт на майно на 2,8 млн. гривень.

До оперативних підрозділів передано 13 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень: за фактом легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом 4 матеріали (сума легалізованих доходів 109,6 млн. грн.); за фактом не сплати податків 6 матеріалів (сума ухилення від оподаткування  13,3 млн. грн.); за іншими фактами - 3 матеріали ( сума збитків 75,3 млн.грн.).

Також, обліковано 28 кримінальних правопорушень, а саме:  за фактом не сплати податків 16 справ; за фактом легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом 4 справи, за іншими фактами, передбаченими кримінальним Кодексом України - 8 справ.

 За результатами вжитих заходів на галузевих напрямках діяльності платників податків зареєстровано 12 кримінальних правопорушень: у сфері державних закупівель - 7; у сфері надрокористування – 1 та по 2 у сфері земельних відносин і на ринку цінних паперів.



Опубліковано: 17 липня 2013 року
Поділитися