На Київщині буде створена Мала академія наук

Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час щорічної серпневої конференції керівників навчальних закладів області “Нові стандарти культури освіти як необхідна умова підвищення її якості та доступності”.

- Президент України окреслив пріоритетні напрямки модернізації системи освіти. Це і створення сучасної матеріально-технічної бази, і системне підвищення якості освіти на інноваційній основі. Мала академія наук відповідатиме всім вимогам сучасності, забезпечуючи належні умови для навчання та повноцінного розвитку дітей, - повідомив Анатолій Присяжнюк.

За словами губернатора, молоді таланти Київщини у цьому закладі освіти матимуть змогу поглиблювати свої знання з різних галузей науки та готуватися до міжнародних і Всеукраїнських олімпіад.

Також Анатолій Присяжнюк запевнив, що Мала академія наук буде відкрита до кінця нинішнього року в місті Біла Церква. Для цього вже є приміщення, залишилося подбати лише про відповідне оснащення закладу, щоб юні науковці могли повноцінно займатися дослідженнями та експериментами.

Прес-служба Київської облдержадміністрації



Опубліковано: 29 серпня 2013 року
Поділитися