На черзі співбесіди із кандидатами на заміщення вакантних посад керівників деяких управлінь і відділів та комунальних підприємств

Як оголошувалося раніше, 11 березня відбувся іспит для кандидатів на заміщення вакантних посад начальників - юридичного відділу виконавчого комітету Білоцерківської міської ради,   управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради,  відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради, відділу з питань землекористування Білоцерківської міської ради, відділу обліку та розподілу житла виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, управління охорони здоров'я Білоцерківської міської ради.

Конкурсною комісією були перевірені результати письмово іспиту та виставлені відповідні бали.

Остаточне визначення переможців буде після співбесід із кандидатами. Так, співбесіда із кандидатами на заміщення вакантних посад начальників управління охорони здоров’я, управління містобудування та архітектури, відділу культури та туризму відбудеться 15 березня.  А співбесіда з кандидатами на заміщення вакантних посад начальників  відділу з питань землекористування, відділу обліку і розподілу житла та юридичного відділу – 16 березня.

Крім того, також відбудуться співбесіди з кандидатами на заміщення вакантних посад директора комунального підприємства міської ради  «Білоцерківський міський парк культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка» (15.03.2016р.) та директора комунального підприємства міської ради дрібно-роздрібного підприємства «Забота»(16.03.2016р.).

Під час письмових іспитів відбувалася онлайн-трансляція і всі зацікавлені мали можливість спостерігати за їх ходом. А ось під час співбесід можуть бути присутніми всі бажаючі.

«Як я і обіцяв, конкурси відтепер проводитимуться прозоро та відкрито. Разом із громадою ми маємо вислухати всі пропозиції, які надаватимуть кандидати щодо розвитку міста, функціонування комунальних підприємств тощо та  визначити найкращих серед претендентів» -зазначив під час прес-конференції для представників міських засобів масової інформації міський голова Геннадій Дикий.



Опубліковано: 14 березня 2016 року
Поділитися