Ми вклоняємось вам, лікарі, бо професія ваша від Бога

Під час повномасштабного вторгнення українські медики нарівні із ЗСУ борються за порятунок країни від терору російських окупантів, і їхній внесок у наближення нашої спільної Перемоги є неоціненним. Усі працівники медичних закладів Білоцерківської громади пишаються своїми колегами, які зараз у гарячих точках рятують життя як українських захисників, так і мирного населення.

24 липня в Білоцерківській громаді відбувся захід з нагоди Дня медичного працівника, який в нашій державі, згідно з Указом Президента України, щороку відзначається 27 липня.

З вітальним словом під час заходу до медиків громади звернувся заступник міського голови Юрій Савчук:

«Вам сама доля дала можливість сіяти добро серед людей, але за останні роки ви пройшли випробування на мужність, на знання, працювали в неординарних умовах та ситуаціях, з яких потрібно було знаходити вихід. Ви вмієте лікувати, вилікувати, боротися за життя, дарувати життя. Сьогодні, коли наша країна потерпає від воєнної агресії, неможливо уявити життя без лікаря, і на вас покладається велика надія та відповідальність. Щодня дедалі більше лікарів вирушають на передову, де допомогу доводиться надавати в дуже важких умовах. Лікарі пліч-о-пліч з бійцями захищають нашу Батьківщину. Тож бажаю вам міцного здоров’я, вдячних пацієнтів, Перемоги та миру!»

За сумлінне виконання професійного обов’язку, вагомий особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я Київщини, організацію і надання кваліфікованої медичної допомоги населенню в умовах воєнного стану та з нагоди Дня медичного працівника Почесними грамотами Київської обласної ради були нагороджені:

- Рогов Анатолій Володимирович – головний лікар Білоцерківської міської лікарні № 1;

- Дідич Тетяна Володимирівна – генеральний директор Білоцерківської міської лікарні №3.

Подяки Київської обласної ради були вручені:

- Черненко Людмилі Вікторівні – генеральному директору Міського центру первинної медико-санітарної допомоги №1;

- Липовенко Людмилі Борисівні – завідувачу інсультного відділення Білоцерківської міської лікарні №2;

- Вітер Віті Володимирівні – завідувачу відділення невідкладної медичної допомоги.

Під час заходу грамотами та подяками Білоцерківської міської ради та виконавчого комітету були нагороджені працівники медичних установ.

До присутніх також звернулася т.в.о. начальника управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради Ольга Ковальчук. Вона наголосила, що медпрацівники долають всі труднощі та перешкоди, аби надати допомогу пацієнту, дарують надію на майбутнє, і професія лікаря – сьогодні одна з найголовніших. Побажала всім медпрацівникам здоров’я, миру, злагоди та добра, а також вручила ряд грамот та подяк від управління охорони здоров’я БМР медичним працівникам різних медзакладів нашої громади.

Медпрацівників привітав також голова Білоцерківської міської організації профспілки працівників охорони здоров’я України Сергій Орлов, який вручив низку подяк від профспілки.

На адресу медичних працівників лунали також музичні дарунки та вірші.

З нагоди Дня медичного працівника в приміщенні краєзнавчого музею працівниками музею спільно з Білоцерківським медичним коледжем, а також медичними закладами громади, було організовано тематичну виставку «В битві за життя», яка триватиме до жовтня ц.р.

Тож вітаємо всіх медиків із прийдешнім професійним святом! Бажаємо здоров’я, наснаги, нових звершень та якнайшвидшої Перемоги всім нам.

 

 

Ми вклоняємось вам, лікарі, бо професія ваша від Бога


Опубліковано: 24 липня 2024 року
Поділитися