Мурал до Дня Міста

Четвертий рік поспіль, з ініціативи управління з питань молоді та спорту міської ради, в нашому місті проходить фестиваль вуличного мистецтва «Вільна стіна». Для участі у фестивалі з різних куточків України приїздять молоді митці. Серед учасників фестивалю і молоді художники з Києва — Ковтун Андрій та Бондар Вікторія. Оскільки вони не змогли взяти участь в цьогорічному фестивалі, який проходив у рамках святкування Дня молоді, художники вирішили подарувати мурал до Дня Міста. За задумом, такий мурал нестиме ідею національної єдності та миру в нашому місті.

Після тривалих погоджень місця розташування муралу з власниками будівлі будинку культури «БілоцерківМАЗ», ескізу архітектурною радою міста та пошуків спонсорів, у Білій Церкві з’явився новий сучасний мурал.

Окрім суто естетичної привабливості – мурал яскравий приклад плідної взаємодії між різними верствами небайдужої громади. Завдяки тісній співпраці між міським головою Геннадієм Диким, заступником міського голови Катериною Литвиненко, управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради, молодих митців – Андрія Ковтуна, Вікторії Бондар та Антона Кондрашова, Валерія Калачова – директора малого приватного підприємства «АГАЧ» та Тетяною Бойко – директора ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» - ми маємо новий неймовірний арт-об’єкт у самому центрі міста!

Відео тут.



Опубліковано: 12 вересня 2019 року
Поділитися