Мороз футболу не завада

Морозні вихідні не завадили футболістам-аматорам провести Білоцерківський міський відкритий турнір з вуличного футболу, який організували управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради та комунальний заклад Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Так, 01 грудня у суботній програмі зустрічей дві групи футболістів (А і Б) боролися за  лідерство у групі, а у неділю, 02 грудня, в іграх між командами лідерами груп, формувався склад фіналістів і був проведений фінал турніру.

Неймовірну стійкість до снігу та морозу проявили команди футболістів-аматорів: «АРЗ», «АПУ», «Рось», «Гайок», «Еверест», «Заріччя 1».

Уважно спостерігав за тим, що відбувається на полі, головний суддя турніру -суддя національної категорії Олександр Сербин.

Організаторів та глядачів змагань «розігрівали» цікаві поєдинки. Турнір вийшов веселим і з певною кількістю курйозів у іграх. Тут і підкати, залишали борозну у білосніжному покритті поля, і ковзання, і проблеми з фіксуванням м'яча.

На церемонії нагородження з привітальними словами до учасників турніру та глядачів звернулись  заступник міського голови, депутат Київської обласної ради Олександр Поляруш, тимчасово виконуюча обов’язки начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Вікторія Левіщенко, які вручили переможцям та призерам  фестивалю кубки, медалі, дипломи та цінні подарунки.

Перемогу у Білоцерківському міському відкритому турнірі з вуличного футболу святкували гравці команди «АПУ», друге місце виборола команда «Гайок», трете місце посіла команда «Еверест».

Найкращими гравцями турніру визначено:

-найкращий воротар турніру  –  Мотолиженко Сергій (команда Гайок);

-найкращий бомбардир турніру  – Шатковський Ярослав (команда Еверест);

-найкращий захисник турніру – Войтенко Євген (команда АРЗ).

Мороз футболу не завада


Опубліковано: 03 грудня 2018 року
Поділитися