Молодіжний телефон підтримки

Останнім часом світ стикнувся з величезною проблемою – хвилею самогубств серед дітей та молоді. Причин цьому можна знайти безліч. Шалений темп життя, коли батьки не в змозі приділяти належної уваги своїм дітям. Перевантаження інформаційного поля негативом. Особливості нестабільної психіки дітей та підлітків. Тотальне захоплення віртуальним спілкування у соціальних мережах та онлайн-іграми сумнівного змісту.

 

Серйозність проблеми спонукала не витрачати час та сили на пошук винуватців. Як диктує світова практика оперативного вирішення проблем, слід відразу починити діяти в напрямку попередження подібних провів в молодіжному середовищі міста.

 

За ініціативи відділу у справах сім'ї та молоді Білоцерківської міської ради при Білоцерківському міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді запрацював МОЛОДІЖНИЙ ТЕЛЕФОН ПІДТРИМКИ 0-800-501-686, метою створення якого є надання кваліфікованої психологічної підтримки та допомоги спеціаліста молодим білоцерківцям у складних життєвих ситуаціях. Цей телефон працює спеціально для молоді. Дзвінки з усіх телефонів є безкоштовними. Всі розмови строго конфіденційні, тому можна бути повністю відвертим і задавати будь-які питання.

 

Кожна проблема має вирішення. Варто лише вирішувати її з професіоналом.


Опубліковано: 03 липня 2017 року
Поділитися