Молитовне віче

16 березня в м.Біла Церква було проведено молитовне віче за мир за участю представників міських релігійних громад ряду конфесій, серед  яких - громади  Української православної церкви Київського патріархату, Української православної церкви, Євангельських християн – баптистів «Благодать», Української християнської євангельської церкви «Джерело життя», Греко-католицької парафії Блаженної Княгині Ольги, Української місіонерської церкви християн віри євангельської, Церкви євангельських християн-баптистів «Дім Євангелія», Церкви християн віри Євангельської –п’ятидесятників.

Виступаючи перед присутніми, міський голова В.Савчук наголосив, що українці - глибоко духовний народ і тому, в ці дні, незалежно від віросповідання,  у всій державі та м.Біла Церква, зокрема,  відбуваються молитви за мир, єдність, цілісність та суверенітет України. Закликав всіх білоцерківців до порозуміння,  виваженості у прийнятті будь-яких життєвих рішень та акцентував увагу  на необхідності  збереження миру в Україні.

Під час молитовного віче керівники релігійних громад провели молебень за відновлення миру та припинення провокацій, конфліктів у всіх регіонах України.



Опубліковано: 17 березня 2014 року
Поділитися