Міжнародний день рідної мови

22 лютого в м.Біла Церква відбулися урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня рідної мови.

Від імені міського голови В.Савчука учасників свята привітав його заступник М.Антонюк, який зазначив, що мова є одним із символів незалежної держави, акцентував увагу на необхідності розвитку української мови, відмітив, що в місті Біла Церква багато національно-культурних товариств, в яких створюються умови для розвитку мов національних меншин, наголосив, що сьогодні молодь має можливість безперешкодно вивчати українську чи іншу мови.

Заступник міського голови вручив нагрудний знак «Відзнака міського голови» члену Національної спілки письменників України В.Дідківському.

В ході заходу виступив також голова Білоцерківського міськрайонного об'єднання Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т.Г.ШевченкаВ.Іванців.

Мистецькі дарунки учасники та гості урочистого зібрання отримали від вихованців і викладачів музичних шкіл і шкіл мистецтв міста.

В заході взяли участь начальник відділу культури і туризму міської ради П. Красножон, представники громадськості, учні загальноосвітніх шкіл міста, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 22 лютого 2012 року
Поділитися