Мітинг та покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ї річниці виводу військ з Республіки Афганістан

15 лютого   в м,Біла Церква відбувся мітинг та покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та  25-ї річниці виводу військ з Республіки Афганістан.

В ході мітингу  міський голова В.Савчук  висловив слова вдячності  ветеранам за їх мужність та виконаний військовий обов’язок , наголосив ,що в Білій Церкві проводиться системна робота на виконання завдань Президента України щодо забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій. Відмітив важливість збереження пам’яті про подвиг воїнів-афганців, адже вони з честю виконали свій військовий обов’язок та акцентував увагу на необхідності патріотичного виховання молоді.

В ході мітингу також виступили Митрополит Білоцерківський і Богуславський Української православної церкви Августин, голова Білоцерківської міської громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану(воїнів-інтернаціоналістів) В.Косоротов та інші.

В заході взяли участь начальник Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенников, заступник міського голови М.Антонюк, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Цього ж дня митрополит Білоцерківський і Богуславський  Української православної церкви Августин провів панахиду по загиблих в Афганістані.



Опубліковано: 17 лютого 2014 року
Поділитися