Мітинг та покладання квітів у зв’язку з річницею введення військ до Республіки Афганістан

25 грудня в м.Біла Церква відбувся мітинг та покладання квітів у зв’язку з річницею введення військ до Республіки Афганістан.

Міський голова В.Савчук відмітив, що міською владою постійно приділяється значна увага соціальному захисту воїнів-інтернаціоналістів. Зокрема, зазначив, що фахівцями із соціальної роботи обстежено умови їх проживання, виявлено тих воїнів-інтернаціоналістів, хто потребує медичного обслуговування, санітарно-курортного оздоровлення, забезпечення технічними засобами реабілітації тощо.

Міський голова наголосив на важливості збереження пам’яті про подвиг воїнів-афганців, адже вони з честю виконали свій військовий обов’язок та акцентував увагу на необхідності патріотичного виховання молоді.

Цього ж дня митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин провів панахиду по загиблих в Афганістані.

На мітингу перед присутніми також виступив голова Білоцерківської міської громадської організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) В.Косоротов та ін.

По закінченню мітингу були покладені квіти до пам’ятного знаку воїнам-афганцям.

Учасники заходу також відвідали музей бойової слави Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №12 з поглибленим вивченням інформаційних технологій та побували на могилах загиблих воїнів-афганців.

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, депутати міської ради, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 25 грудня 2013 року
Поділитися