Міський спортивно-оздоровчий фестиваль серед вихованців спеціальних шкіл-інтернатів «Ти зможеш, якщо зміг я» з нагоди Дня Гідності та Свободи

20 листопада 2019 року у Білій Церкві  в приміщенні КЗ КОР «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр» відбувся міський спортивно-оздоровчий фестиваль серед вихованців спеціальних шкіл-інтернатів «Ти зможеш, якщо зміг я» з нагоди Дня Гідності та Свободи. В рамках фестивалю проводяться змагання серед дітей з особливими потребами  - учнів спеціальних навчальних закладів.

Організатори фестивалю  - Київський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради та Комунальний заклад Білоцерківської міської ради «Білоцерківський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Захід відбувся за сприяння адміністрації та педагогічного колективу Білоцерківського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру.

На церемонії відкриття з привітальним словом до всіх звернулись Денис Мірзоєв –  директор Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Валентина Коросько – заступник начальника управління з питань молоді та спорту, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту. Щирі слова привітань прозвучали від Ольги Верзун – директора КЗ КОР «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр».

 У фестивалі взяли участь діти віком 7-14 років. Спортивна програма фестивалю складалась зі змагань «Веселі старти» (естафети і конкурси) та міні-футболу. Головним суддею заходу виступив майстер спорту з легкої атлетики Віталій Головачов.

Учасники, переможці та призери  фестивалю отримали кубки, медалі, дипломи та цінні подарунки від організаторів. Вихованці КЗ КОР «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр», присутні на заході, отримали солодкі призи від організаторів фестивалю, діти відчули турботу про них, а  глядачі отримали незабутні враження та позитивні емоції.

Переможцями та призерами Міського спортивно-оздоровчого фестивалю серед вихованців спеціальних шкіл-інтернатів «Ти зможеш, якщо зміг я» з нагоди Дня Гідності та Свободи стали:


Змагання «Веселі старти»

І місце – команда «Зірка»

Гончар Андрій

Бурлака Богдан

Шляпіна Альбіна

Кривдік Назар

Штокалов Сергій

Ільєнко Евеліна

 

ІІ місце – команда «Снайпер»

Гончар Олексій

Калініченко Мар’яна

Лищук Тарас

Залівака Діана

Шкуренко Ангеліна

Ярмолюк Деніс

 

ІІІ місце – команда «Ранок»

Носов Макар

Петренко Євгеній

Пустовойт Поліна

Шелест Артем

Шульга Роман

Кошик Ангеліна

 

Змагання з міні-футболу

І місце – команда «Ранок»

Нестеренко Михайло

Мазуренко Богдан

Пустовойт Данило

Блащук Богдан

Гарбовський Руслан

 

ІІ місце – команда «Зірка»

Кругляк Олександр

Капітоненко Микола

Маріуца Олександр

Костюшин Сергій

Ніколаєнко Давид

 

ІІІ місце – команда «Снайпер»

Ткаченко Максим

Слоква В’ячеслав

Денисенко Тимофій

Півторак Назар

Стецюк Андрій

 

Висока роль в масовому спорті з дітками шкільного віку нашого міста в системі фізичного виховання населення є пріоритетним завданням Комунального закладу Білоцерківської міської ради «Білоцерківський  центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Організація активного дозвілля принесла  учасникам заходу позитивний настрій і радісні посмішки.

Вітаємо переможців і призерів змагань та зичимо нових звитяг і досягнень.

Міський спортивно-оздоровчий фестиваль серед вихованців спеціальних шкіл-інтернатів «Ти зможеш, якщо зміг я» з нагоди Дня Гідності та Свободи


Опубліковано: 21 листопада 2019 року
Поділитися