Міський голова підсумував рік та подякував за плідну співпрацю

Під час засідання міський голова Геннадій Дикий наголосив, що 30 грудня - останнє засідання сесії Білоцерківської міської ради у цьому році. У зв’язку із цим він підвів короткі підсумки роботи міської ради за 2021 рік: «Я вірю, що громада оцінила реалізавані масштабні проєкти цього року такі як: будівництво зливової каналізації у мікрорайоні Гайок, якої там взагалі не було, а сьогодні вона вже майже закінченна; проведений капітальний ремонт мосту Дружби; масштабні роботи на центральних вулицях міста та менші, проте також важливі  проєкти - як облаштовані пожежні сигналізації у навчальних закладах та багато іншого. Це все величезна робота усього нашого колективу: і депутатського корпусу, і виконавчого комітету, і структурних підрозділів.

Ми з вами виконали бюджет. Усі отримали заробітні плати: педагоги, працівники сфери охорони здоров’я, культури, спорту та ін. Були вчасно надані усі пільги та субсидії, які передбачені законодавством України.

Що стосується поточних і капітальних видатків, то роботи теж на 96% закінчені. Тож прийнявши сьогодні рішення щодо основних видатків на прийдешній рік, ми можемо спокійно з родинами зустріти новорічні свята.

Я  бажаю кожній родині та домівці здоров’я, успіхів, посмішок, найкращих побажань. Щоб у Новому році тільки гарні і світлі новини приходили до вас у дім, і щоб лихо оминало вас. Гарних свят!»

Міський голова підсумував рік та подякував за плідну співпрацю


Опубліковано: 30 грудня 2021 року
Поділитися