Міський голова нагородив Олександра Грушина

     На чемпіонаті України з греко-римської боротьби U-23, що відбувся 02 - 04 лютого ц.р. у Харкові, успішно представили Білу Церкву та Київщину борці - О. Грушин, С. Грушин, А.Обдуразаков,  Д. Кияшок, К. Цуркан, А. Литвин  під керівництвом  заслуженого  тренера України, головного тренера юнацької збірної України В.В.Лозового.

 

     За результатами  змагань сформовано  збірну команду України для участі в чемпіонаті Європи-2017 U-23, до якої увійшов і Олександр Грушин, адже він завоював золоту нагороду і отримав титул чемпіона України.

 

     За перемогу на чемпіонаті України та примноження спортивної слави м.Біла Церква Олександра Грушина – майстра спорту України з греко - римської боротьби, члена збірної команди України,  нагороджено Грамотою Білоцерківської міської ради, а його тренера Лозового Віктора Вікторовича відзначено Подякою Білоцерківської міської ради.

 

     Міський голова Геннадій Дикий урочисто вручив заслужені нагороди Олександру Грушину та Віктору Лозовому  перед початком засідання сесії міської ради.

 

     На часі О. Грушин є спортсменом центру олімпійської підготовки, його всіляко підтримує федерація спортивних видів боротьби м. Біла Церква і він наполегливо готується, в складі збірної команди України, представляти нашу державу на чемпіонаті Європи, що відбудеться наприкінці березня в Угорщині.

 

 


Опубліковано: 09 лютого 2017 року
Поділитися