Міський конкурс дитячого малюнку «Зимовий спорт у Білій Церкві» з нагоди Дня Святого Миколая

Вже стало традицією, що в грудні, з ініціативи  Білоцерківського  міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради проводиться міський конкурс дитячого малюнку «Зимовий спорт у Білій Церкві» з нагоди Дня Святого Миколая.

 Цього року конкурс проходив у період з 5 по 14 грудня, в ньому взяли участь 192 учня 1-4 класів із 14-и загальноосвітніх навчальних та спортивних закладів  нашого міста, які на уроках малювання виконували малюнки  з зимових видів спорту.

 Мета конкурсу  - популяризація здорового способу життя та залучення дітей до занять спортом, виконання «Програми розвитку фізичної культури та спорту в м. Біла Церква на 2012-2016 роки «Сьогодні зі спортом – завтра з майбутнім».

19 грудня, день багатий на святкові події та щедрий на подарунки. В День Святого Миколая переможці конкурсу та їх батьки і педагоги зібралися у залі будинку художньої творчості на урочисте дійство з нагоди відзначення  переможців та призерів конкурсу.

 Прологом свята стали виступи солістів центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник»:  Найди Назара, у виконанні якого прозвучала пісня «Джура», та Терещенко Єлизавети - з піснею «Це зима».

З вітальним словом до присутніх святкового дійства звернулася Ольга Настіна – заступник міського голови. Вона звернула увагу на те, що конкурс проходився у двох номінаціях – «Переможець серед учнів своєї школи» та «Переможець серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів»,  подякувала талановитим юних художників міста за їхні красиві роботи, а батькам і педагогам за підтримку творчості дітей, створення належних умов для розвитку здібностей підростаючого покоління і побажала щоб здіснилися всі  їхні мрії в цей причудовий день.

Відрадно,  що учні охоче, старанно і натхненно виконували творче завдання конкурсу і виявили неабияку майстерність і фантазію. Юрій Петрик – начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради у своєму виступі зазначив, що юні художники  - це діти зі своїм особливим баченням життя, зі своїм духовним внутрішнім світом, у конкурсних роботах їм вдалося показати привабливість і захоплення зимовими видами спорту,  красу рідної природи, прагнення до здорового способу життя, а ще – світлий оптимізм і любов до рідного міста.

На святковому заході конкурсу дитячого малюнку також були присутні Валентина Коросько – начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради та Костянтин Павлюк – директор Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори привітали переможців конкурсу і нагородили учнів, які здобули перемогу у своїх школах, грамотами та медалями, методичними збірниками «Українські спортсмени – чемпіони і призери І Європейських ігор»  від Київського обласного віділення Національного Олімпійського комітету України, та солодкими подарунками від приватного підприємця Серія Бочарова. А переможцями загальноміського конкурсу стали (Шевченко Захар, БЗШ № 6 - (І місце), Денисюк Денис, БСПМШ № 16 - (ІІ місце), Бурлаченко Святослав, ДЮСШ №1 - (ІІІ місце).

На прикінці урочистої події всі конкурсанти  міського дитячого малюнку зібралися біля стенда з своїми творчими роботами та разом з організаторами зробили фото на згадку.

Дякуємо нашим юним талановитим майстрам пензлика та фарб за участь у конкурсі та нагадуємо, що саме в цей день йде до діток Миколай та виконує їх заповітні мрії.

 Протокол участі навчальних закладів міста у міському конкурсі малюнків «Зимовий спорт у Білій Церкві»

 



Опубліковано: 22 грудня 2016 року
Поділитися