Міський голова відвідав дошкільні навчальні заклади

27 серпня міський голова Білої Церкви В.Савчук, в рамках перевірки готовності навчальних закладів міста до нового навчального року, відвідав ряд дошкільних навчальних закладів.

Міський голова В.Савчук наголосив, що на виконання завдань і доручень Президента України В.Ф.Януковича міською владою проводиться відповідна робота щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року. Так, на капітальні та поточні ремонти в поточному році виділено 5 млн.грн.,  70% з яких вже освоєні, а решта робіт будуть завершені до початку зимового періоду.  Всі загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади забезпечені комп’ютерами та під’єднанні до мережі Інтернет, систематично оновлюється матеріально-технічна база міських навчальних закладів та ін.

В ході перевірки міський голова ознайомився із заходами, які проводяться в дошкільному навчальному закладі №21 «Малятко» (завідуюча – Л.Кухоцька) та оглянув готовність нових приміщень установи, які були перепрофільовані для занять дітей. Так, даний дошкільний навчальний заклад отримав додаткові необхідні приміщення для занять двох дошкільних груп та двох перших класів загальноосвітньої школи I-III ст. №5. В приміщеннях проведено капітальний ремонт, вони повністю оснащені необхідним обладнанням, меблями, на що було виділено близько 250тис.грн. з міського бюджету.

Міський голова також відвідав дошкільний навчальний заклад №12 «Джерельце» (завідуюча – Н.Бублик), в якому також оглянув приміщення, які додатково будуть введені в експлуатацію для занять чотирьох перших класів загальноосвітньої школи I-III ст. №21.  На  капітальний ремонт та  укомплектування даних приміщень виділено більше 400 тис.грн. з міського бюджету.

Міський голова В.Савчук підкреслив, що використання  додаткових площ в цих закладах надасть можливість вирішити проблемне питання щодо забезпечення дитячими місцями в даних мікрорайонах.

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 28 серпня 2013 року
Поділитися