Міський голова Білої Церкви В.Савчук провів моніторинг здійснення ремонтних робіт дорожнього покриття по вул.Зеленій

13 липня міський голова Білої Церкви В.Савчук провів моніторинг здійснення ремонтних робіт дорожнього покриття  по вул.Зеленій.

В ході заходу міський голова відмітив, що значна увага міської влади приділяється покращенню якості доріг, ремонту внутрішньобудинкових проїздів. Наголосив, що завдяки змінам у Бюджетному кодексі України, в Білій Церкві, вперше за останні роки, за підсумками І півріччя поточного року, відбулося перевиконання доходної частини міського бюджету, що дало змогу збільшити видатки по ряду напрямків на забезпечення життєдіяльності міста. Зокрема відмітив, що значну частину коштів буде спрямовано на проведення ремонтних робіт внутрішньобудинкових проїздів, ремонту дорожнього покриття ряду міських вулиць.

Міський голова В.Савчук відмітив, що довготривале проведення ремонту дорожнього покриття по вул.Зеленій обумовлено тим, що це технічно  складний процес, оскільки необхідно було виважено розробити проект, систему водовідведення та здійснити благоустрій вулиці. Акцентував увагу, що до міської влади надходить велика кількість звернень від білоцерківців стосовно ремонту ряду міських вулиць. Наголосив, що всі звернення взяті до уваги та будуть вжиті відповідні заходи, а також ознайомив присутніх з найближчими планами щодо ремонту  міських вулиць у цьому році.

В заході взяли участь начальник управління житлово-комунального господарства міської ради О.Ореховський, директор ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління» Р.Троценко, представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 14 липня 2015 року
Поділитися