Міська влада залучає громадськість до контролю за виконанням перевізниками умов Договорів на перевезення

     18 січня в м. Біла Церква відбулося засідання робочої групи з контролю за виконанням перевізниками умов Договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування. Провів засідання керівник робочої групи - керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський.

 

     «Одним із головних завдань міської влади є контроль за виконанням перевізниками умов Договорів на перевезення пасажирів на громадському транспорті міста. Найближчим часом будуть проводитись конкурси серед перевізників міських автобусних маршрутів загального користування, на яких обов`язково буде враховано всіх пропозиції, зауваження та скарги жителів міста Біла Церква.

 

      На сьогоднішній день міською владою вже здійснюється контроль за графіками руху маршрутних транспортних засобів, їх технічним станом, а також дотримання перевізниками норм пільгового законодавства України», - сказав Максим Свірський.

 

В ході засідання членами робочої групи було обговорено ряд питань. Зокрема:

1. Про внесення змін до рішень міської ради щодо основних вимог до перевізників Білої Церкви та зміна їх на більш актуальні та такі, які відповідають вимогам сьогодення;

2. трудова дисципліна водіїв на міських автобусних маршрутах загального користування;

3. пільгові перевезення школярів молодших та середніх класів та визначення механізму компенсації цих пільг;

4. залучення громадськості та представників перевізників до роботи даної робочої групи та ін.

 


Опубліковано: 18 січня 2017 року
Поділитися