Меморіальною дошкою вшановано загиблого учасника АТО О.Яцуна

20 квітня в м. Біла Церква відбулося відкриття меморіальної дошки загиблому за незалежність України,   військовослужбовцю  90-го окремого аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної бригади Олександру Яцуну. Меморіальну дошку встановлено на фасаді Білоцерківської спеціалізованої загальноосвітньої школи №19, випускником якої був загиблий.

 Олександр Яцун проходив службу в 81-й окремій аеромобільній бригаді. Брав участь у виконання службових завдань в зоні проведення антитерористичної операції на території східних областей Українита загинув 19.04.2015 року в районі м. Костянтинівка Донецької області.Виступаючи перед присутніми на заході відкриття меморіальної дошки, міський голова Геннадій Дикий наголосив, що  Олександр Яцун, є справжнім захисником України – відданим патріотом та прикладом патріотизму і мужності для підростаючого покоління, адже не шкодуючи власного життя став на захист нашої держави. 

Митрополит Білоцерківський та Богуславський Августин освятив меморіальну дошку на честь героя–білоцерківця О.Яцуна. Присутні вшанували пам’ять загиблого хвилиною мовчання та  поклали квіти до неї.

В заході взяли участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради М.Антонюк, начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик, військовий комісар Білоцерківського об’єднаного військового комісаріату І.Богданевич, рідні та друзі загиблого О.Яцуна, представники громадськості та журналісти міських ЗМІ.



Опубліковано: 20 квітня 2016 року
Поділитися