Медицина лікує людей, а ветеринарія – людство

10 серпня у Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини. Згідно з Указом Президента, це свято відзначається в Україні щорічно в другу неділю серпня.

 

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області Олена Матвієнко наголосила, що за останні роки в службі відбулася певна реорганізація, дещо розширилися функції лікаря-ветеринара, проте незмінним залишився працьовитий колектив справжніх професіоналів, які віддані своїй справі.

 

«Ви всі тримаєте руку на пульсі санітарно-епідеміологічної обстановки в Білій Церкві, кожен – на своєму місці. Бажаю вам і надалі лишатися такими висококваліфікованими спеціалістами та отримувати гідне визнання від держави. Успіхів вам, натхнення у вашій нелегкій справі», – сказала Олена Матвієнко.

 

Ряду працівників були вручені грамоти від Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області та ГО «Асоціація фахівців ветеринарної медицини Київської області».

 

Депутат Київської обласної ради Олександр Поляруш у своєму вітальному слові наголосив, що робота ветеринарної служби є важливою та потрібною, адже інколи потребує цілодобової зайнятості. Ветеринарам побажав миру, злагоди, добробуту, здоров’я, наснаги, задоволення від роботи, а також гарного матеріального заохочення.

 

Олександр Поляруш вручив грамоту Київської обласної ради директору Білоцерківської міської державної лабораторії ветеринарної медицини Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини Євгенії Гавазі.

 

За дорученням міського голови Геннадія Дикого з професійним святом  ветеринарів Білої Церкви привітав його радник Микола Антонюк:

 

«Щодня ви проявляєте людяність, і робите це без збитку для своєї професії та служби. Саме ви завжди стоїте на сторожі здоров’я і часто – життя Білої Церкви. За це багато людей вам вдячні, хоча, можливо, не зажди висловлюють вам цю вдячність. Тож бажаю, аби у вас все вдавалося, щоб ви завжди тримати ситуацію під контролем і щоб ваші вміння гідно поціновувалися – як керівництвом, так і тими людьми, які користуються вашими послугами. Здоров’я вам, благополуччя в родинах, миру і всього найкращого!».

 

Микола Антонюк також вручив кращим фахівцям грамоти Білоцерківської міської ради.

 

Начальник Білоцерківського міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Київській області, депутат Білоцерківської міської ради Володимир Вовкотруб висловив вдячність гостям урочистого дійства та представникам ветеринарної галузі міста і всім, хто підтримує роботу ветеринарної галузі, сприяє її розвитку.

 

Зі словами вітань виступили також член виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Вадим Маршалок та голова профспілки АПК Білоцерківського району Володимир Василенко.

 

У заході взяли участь представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Медицина лікує людей, а ветеринарія – людство


Опубліковано: 10 серпня 2017 року
Поділитися