Маленькі пекарі

Білоцерківським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді для дітей запроваджено організацію адресних заходів і тематичних акцій із залученням ресурсів міста та спонсорської допомоги для дітей, сім’ї яких опинилися в складних життєвих обставинах і перебувають на обліку як такі, що потребують допомоги. Ці заходи отримали спільну назву «Подаруй посмішку дітям» і кожен раз проводяться спеціалістами Центру в новому форматі.

 

Цього разу малечу на майстер-клас «Маленькі пекарі» запросили працівники пекарні  супермаркету «Велмарт». Вдягнені як справжні кухарі, дітлахи вчилися місити тісто, з якого потім зробили круасани і віддали на випікання. Найцікавіше ж було попереду. Усі, хто брав участь у майстер-класі, із задоволенням куштували свіжу випічку, до виробництва якої доклали старання та фантазії, й отримали на спогад смачненькі гостинці.

 

Дівчатка та хлопчики розходилися по домівкам із щирими усмішками, задоволені та радісні, адже не всі можуть гордо сказати друзям: «Я власноруч спробував професію пекаря та безпосередньо знайомий із людьми, які щодня  готують для нас найпочеснішу страву в світі – хліб».

 

Спеціалісти Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді пропонують всім небайдужим білоцерківцям долучитися до організації цікавих, веселих та пізнавальних заходів для малечі, батьки яких сьогодні не мають можливості самостійно подарувати свої дітям вдосталь розваг та приємних вражень. «Подаруємо посмішку дітям» – девіз, що єднає відповідальних, добрих та щиросердних людей.

Білоцерківський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

   


Опубліковано: 26 лютого 2018 року
Поділитися