Максим Мельничук провів прийом громадян

Сьогодні голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук провів прийом громадян. На особисту зустріч для спілкування з головою області записалося кілька десятків мешканців Київщини. Кожен з них прийшов із власною проблемою, вирішення якої потребує підтримки з боку представників обласної влади.

Громадяни зверталися з питаннями різної тематики, але в основному це були прохання посприяти у розв'язанні земельних конфліктів і забезпеченні доступу до соціальної допомоги (оформлення путівок для оздоровлення, виплат демобілізованим і родинам бійців АТО, допомога ветеранам).

Максим Мельничук зауважив, що кожне звернення мешканця Київщини буде розглянуте і ретельно вивчене, а його виконання взяте на контроль.

"Вирішення більшої частини звернень лежить переважно у правовій площині. Багатьом громадянам достатньо надати грамотну юридичну консультацію, щоб вони зрозуміли правильний алгоритм дій у тій ситуації, що у них склалася. Мешканці Київщині завжди можуть розраховувати на підтримку з боку обласної влади, а особливо у розв'язанні тих питань, які гарантовані їм українським законодавством", -  підсумував голова Київської ОДА.

 



Опубліковано: 19 травня 2016 року
Поділитися