Майбутні фахівці публічної служби – у Білоцерківській міській раді

12 жовтня секретар Білоцерківської міської ради Вадим Кошель провів екскурсію для студентів економічного факультету Білоцерківського національного аграрного університету, які навчаються за спеціальністю публічне управління і адміністрування.

 

Студенти здійснили свій візит до міської ради у рамках європейського тижня демократії місцевого самоврядування, який проводиться в Україні кожного року у тиждень, що включає 15 жовтня – дату відкриття для підписання Європейської хартії місцевого самоврядування в 1985 році.

 

Тож у рамках підготованого заходу на тему: «Розвиток Білої Церкви очима майбутніх фахівців публічної служби» студенти презентували своє бачення роботи місцевої влади. А взявши участь у діловій грі, майбутні фахівці муніципальної сфери виступили в ролі депутатів, обрали свого міського голову та секретаря і навіть провели засідання сесії міської ради, протестувавши систему для голосування.

 

Під час екскурсії студенти також дізналися про історію розвитку місцевого самоврядування в Білій Церкві, відвідали ряд управлінь та відділів, де безпосередньо ознайомилися з роботою посадовців. Крім того, мали змогу дізнатися про діяльність міського голови та його заступників, повноваження секретаря міської ради, керуючого справами та членів виконавчого комітету, функції депутатів міської ради тощо.

 

Під час зустрічі найактивніших студентів було відзначено подарунками.

 

У заході взяли участь: депутат міської ради Ігор Гейло, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Постівий, викладачі, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Майбутні фахівці публічної служби – у Білоцерківській міській раді


Опубліковано: 12 жовтня 2018 року
Поділитися