Люди, які створюють комфорт навколо нас

В нашому місті працює майже дев’ятитисячна армія білоцерківців, які  своєю працею забезпечують життєдіяльність рідного міста, створюють належні побутові умови для його мешканців. Від роботи цих працівників значною мірою залежить затишок в кожному домі, працездатність людей, їх настрій і, навіть, атмосфера в суспільстві. Це працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

17 березня в м. Біла Церква відбулися урочистості з нагоди професійного свята працівників цієї сфери.

Від імені міського голови Геннадія Дикого із Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення працівників галузі привітав його заступник Валерій Гнатюк. Наголосив, що міський голова добре розуміє всі проблеми галузі, а тому, робитиме все можливе, аби всі підприємства мали можливість ефективно працювати на благо містян.

Заступник міського голови відмітив важливу роль працівників сфери в житті міста, адже завдяки їхній щоденній праці та високому професіоналізму створюються належні побутові умови для білоцерківців і Біла Церква отримує необхідні умови для життєзабезпечення .

 Висловив слова вдячності всім працівникам житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення і ветеранам галузі та зазначив: «Дуже важко визначити кращих працівників сфери, адже кожен з вас, на своєму місці, робить неоцінений вклад в розвиток міста. Тому, міським головою прийнято рішення започаткувати в цьому році перехідний Кубок кращого підприємства житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Білої Церкви. Бажаю найдостойнішому отримати Кубок в наступному році за підсумками їх роботи».

Кубок передано голові міської організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення А.Мар’янській. Профспілка братиме участь у визначені переможця.

Від імені голови Білоцерківської районної державної адміністрації В.Маршалка присутніх привітала його заступник  Юлія Устич.

В ході заходу присутні мали змогу проглянути концерт у виконанні акторів Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

На урочистостях були присутні голова Київської обласної організації профспілки працівників жилого-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення В.Лєбєдєв, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 17 березня 2016 року
Поділитися