Конкурс учнівської і студентської творчості «Я – Київщини гордість і надія!»

23 жовтня в м.Біла Церква відбулося нагородження переможців та лауреатів Київського обласного конкурсу учнівської та студентської творчості «Я - Київщини гордість і надія, який започатковано з ініціативи голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка.

 В ході урочистостей з нагоди відзначення переможців та лауреатів конкурсу голова Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюк наголосив, що основною його метою є зацікавлення дітей до вивчення історії рідного краю, традицій і культурних надбань Київщини та підтримка талановитої молоді області. Відмітив, що протягом двох років в конкурсі взяли участь більш як 47 тис. учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, професійно-технічних навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів Київської області. Акцентував увагу, що  переможці конкурсу є майбутньою елітою України, побажав їм високих творчих досягнень, висловив слова вдячності батькам і педагогам за виховання справжніх патріотів держави та запевнив присутніх у подальшій підтримці обласною владою та Київською обласною організацією Партії регіонів, яка надала матеріальну підтримку конкурсу, обдарованих дітей Київщини.

Голова Київської обласної державної адміністрації  вручив переможцям та лауреатам обласного конкурсу учнівської та студентської творчості «Я - Київщини гордість і надія!» у трьох номінаціях дипломи, цінні подарунки та подяки їхнім батькам і вчителям.

Під час заходу присутніх також привітали заступник голови Київської обласної державної адміністрації Т.Подашевська та   начальник головного управління освіти  і науки Київської обласної державної адміністрації Н.Клокар.

В ході заходу голова Київського обласного відділення Федерації шотокан карате України В.Брунько висловив слова вдячності голові Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюку за підтримку збірної команди карате під час участі в Чемпіонаті світу в Сполучених Штатах Америки, де спортсмени, серед яких 6 вихованців з Білої Церкви здобули 28 нагород та отримали  2 загальнокомандне місце. 

В ході урочистостей присутні мали змогу проглянути святковий концерт у виконанні дитячих творчих колективів Київщини.

В заході взяли участь депутат Київської обласної ради, ректор Білоцерківського національного аграрного університету А.Даниленко, представники учнівської молоді, педагогічних колективів  Київщини, регіональних та міських ЗМІ.

 



Опубліковано: 23 жовтня 2012 року
Поділитися