Конкурс «Перлина Надросся» - свято професіоналізму та моди

08 листопада у ДВНЗ «Білоцерківський коледж сервісу та дизайну» відбувся ІІ регіональний конкурс молодих дизайнерів зачіски «Перлина Надросся».

 

Конкурс проводиться за підтримки міського голови Геннадія Дикого.

 

Із привітальним словом до присутніх звернулися радник міського голови Микола Антонюк та начальник відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення та громадського харчування міської ради Марія Беркут. Вони побажали конкурсантам успіху, впевненості, натхнення та здійснення мрій.

 

У конкурсі взяли участь майстри перукарень, салонів краси з міст Біла Церква, Сквира, Тараща та інших регіонів. Також до участі долучилися викладачі та студенти Київського національного університету культури і мистецтв, Калинівського технологічного технікуму, Богуславського вищого професійного училища сфери послуг, Житомирського вищого професійно-технічного училища сервісу та дизайну, Переяслав-Хмельницького центру професійно-технічної освіти, учні загальноосвітніх шкіл міста та району.

 

Переможців було визначено у 6 номінаціях:

«Коктейльна зачіска»: 1 місце - Дарина Гусєва (студентка, КНУКіМ) та Яна Юденко (майстер, м. Біла Церква); гран-прі - Людмила Кузьменко (студент, м. Богуслав);

«Сучасна чоловіча стрижка»: 1 місце – Дмитро Дорофтей (студент м. Житомир);

«Сучасна жіноча стрижка прогресивної форми»: 1 місце - Марина Петрик (студентка, м. Богуслав);

«Весільна зачіска»: 1 місце - Юлія Постол (студентка, КНУКіМ) та Дарина Гнитківська (майстер, м. Тараща);

«Нова коса»: 1 місце - Ольга Сова (БЗШ №18, м. Біла Церква)

«Фантазійна зачіска з постижерним виробом»: 1 місце - Марина Зінченко (студентка, Білоцерківський коледж сервісу та дизайну) та Валентина Дедушева (майстер, м. Васильків); гран-прі - Євгенія Слободяник (майстер, м. Тараща).

 

У заході взяли участь: директор ДВНЗ «Білоцерківський коледж сервісу та дизайну» Алла Степура, член міжнародної спілки перукарів та спілки перукарів України Ірина Фраюк, викладач кафедри менеджменту шоу-бізнесу КНУКіМ Олена Шевченко, технолог-експерт компанії ESTEL Олена Немировська, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Конкурс «Перлина Надросся» - свято професіоналізму та моди


Опубліковано: 08 листопада 2018 року
Поділитися