Команди дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання змагалися в «Іграх патріотів»

Напередодні  Дня святої Покрови Пречистої Богородиці,  Дня Українського козацтва та Дня захисника України в парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка було проведено інтелектуально-спортивний квест «Ігри патріотів» серед вихованців дитячо-юнацьких клубів, які об´єднує Центр дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт» відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради

 

Відкрили захід вихованці студії художнього слова «Мікрофон», які підготували тематичну театралізовану композицію до Дня Українського козацтва.

 

Команди  дитячо-юнацьких клубів  із задоволенням брали участь у різноманітних конкурсах на станціях: «Мудрий отаман», «Козацька креативність», «Великі перегони», «Хто найкмітливіший», «Козацька корчма», «Визначні дати» та «Козацька пісня».

 

Відвідавши кожну  з них, підлітки  мали змогу більше дізнатися про побут та звичаї козаків. Окрім того, на цих станціях вони виконували веселі та цікаві завдання, отримували частинку пазлу, який  склали  повністю в кінці маршруту та сфотографувались на тому місці, яке було на складеній з пазлів фотокартці.

 

Беручи участь у змаганнях, юні козачата та козачки показали свою спритність, швидкість, спостережливість, влучність, кмітливість та веселу вдачу. Бажану перемогу здобув дитячо-юнацький клуб «Олександрія», друге місце розділили 2 клуби – «Вікторія» та «Юність», третє місце – клуб «Супутник»

 

Переможців привітала  директор ЦДЮК Гордєєва Людмила Володимирівна, всім командам вручила грамоти та комплекти настільних інтелектуальних ігор.

 

Підлітки довели, що козаки - то люди веселі, кмітливі, дотепні, сміливі, дбають про своє здоров'я і понад усе люблять Батьківщину.


Опубліковано: 17 жовтня 2017 року
Поділитися