Командно-штабне тренування

26 вересня в м.Біла Церква відбулося командно-штабне тренування щодо ліквідації наслідків, у разі виникнення аварійної ситуації, на тепловій магістралі «ТЕЦ-місто».

Міський голова В.Савчук наголосив на важливості розробки відповідного плану дій служб міста для запобігання можливого виникнення аварійних ситуацій, акцентував увагу на необхідності підготовки матеріально-технічних засобів для ліквідації можливої аварійної ситуації та зупинився на питанні  своєчасного оповіщення населення про небезпеку і шляхи евакуації.

В ході тренування був опрацьований план дій підприємств, установ, організацій усіх форм власності при змодельованій надзвичайній ситуації, відпрацьовано механізм роботи міської влади та цивільної оборони міста щодо ліквідації наслідків, у разі виникнення аварійної ситуації, на тепловій магістралі «ТЕЦ- місто».

В заході взяли участь заступник міського голови В.Гнатюк, керівники міських підприємств, установ, організацій, начальники ряду управлінь та відділів міської ради, представники ЗМІ.



Опубліковано: 26 вересня 2012 року
Поділитися