Командно-штабне тренування

27 вересня в м.Біла Церква відбулося командно-штабне тренування на тему: «Дії керівного складу і сил цивільного захисту міста у разі виникнення надзвичайної ситуації внаслідок пошкодження труби магістральної мережі теплопостачання «ТЕЦ-місто» в умовах низької температури повітря», яке провів  голова комісії виконавчого комітету з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, заступник міського голови В.Гнатюк.

В ході тренування був опрацьований план дій підприємств, установ, організацій усіх форм власності при змодельованій надзвичайній ситуації, відпрацьовано механізм роботи міської влади та цивільної оборони міста щодо ліквідації наслідків, у разі виникнення аварійної ситуації, на тепловій магістралі «ТЕЦ- місто».

Присутні акцентували увагу на необхідності підготовки матеріально-технічних засобів для ліквідації можливої аварійної ситуації та зупинилися на питанні  своєчасного оповіщення населення про небезпеку і шляхи евакуації.

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, начальник управління цивільного захисту ГУ ДСНС у Київській області Д. Підгурний, заступник директора департаменту з питань цивільного захисту та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Київської  облдержадміністрації М. Одарченко,  керівники міських підприємств, установ, організацій, начальники ряду управлінь та відділів міської ради, представники ЗМІ.



Опубліковано: 27 вересня 2013 року
Поділитися