Клуб взаємопідтримки прийомних батьків напередодні свят

Клуб взаємопідтримки прийомних батьків, який діє при Білоцерківському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, створено для забезпечення психологічної підтримки прийомних батьків, запобігання їх емоційному вигоранню і організації сприятливих умов для спілкування та обміну досвідом.

 

Клуб поєднав прийомних батьків, які прийняли до себе в сім’ю дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, піклуються про них та виховують, і патронатних вихователів, котрі забезпечують тимчасовий догляд за дітьми, які, за різних обставин, не можуть виховуватися у власних сім'ях.

 

Напередодні новорічних свят члени Клубу зібралися в теплому товариському колі. Дружнє спілкування, обмін досвідом, враженнями, спогадами про тривоги та перемоги у підсумках року, що добігає свого завершення, лягло в основу святкової зустрічі. Крім цього було і обговорення планів на рік наступний, і цікаві питання, і спільний пошук шляхів подолання труднощів, що виникають в процесі виховання дітей, і обмін традиціями сімейного проведення зимових свят. Яскравою крапкою цього заходу стало вручення подарунків та солодощів для дітлахів.


Опубліковано: 22 грудня 2017 року
Поділитися