Київська область відправила 44 вантажних автобуса технічної допомоги бійцям АТО на лінію фронту

23 грудня, з Київщини вирушила колона з 44 вантажних автобусів технічної допомоги бійцям АТО на лінію фронту. Вантаж буде доставлено безпосередньо в місця дислокації бойових частин, які беруть участь у бойових діях. 

Мери міст обласного значення, голови РДА особисто доставлять у військові частини зібрану допомогу. Колону очолив голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган. 

«Той колосальний об’єм технічної допомоги, який сьогодні зібрано Київською областю є безпрецедентним за кількістю тепловізорів, оптичних прицілів, дальномірів, захищених планшетів, дизель-генераторів, пральних машин, плотерів, ноутбуків, утеплювачів для бліндажів, теплого зимового взуття. Такого обсягу допомоги фронту ще не надавали одночасно одноразово ніколи!»,- наголосив Олександр Горган. 

За словами очільника області, вся технічна допомога передається на баланс військових частин, тому продати чи в будь-який інший спосіб скористатись цією технікою, яка передається, не буде можливості. 

«Для збору, придбання цієї допомоги не було використано жодної копійки бюджетних коштів. Це все – добровільна допомога підприємств і громадян Київської області»,- зазначив Олександр Горган. 

На заході був присутній заступник Міністра Оборони України Олег Шевченко, який висловив вдячність від імені Міністра Оборони та керівництва Збройними Силами за підтримку бійців, які знаходяться в зоні АТО.

«Цей крок ще раз підкреслює єдність армії і народу. Ще раз підкреслює те, що український народ разом зі своєю армією, разом допомагає захищати свою батьківщину», - зазначив заступник Міністра Оборони.



Опубліковано: 23 грудня 2016 року
Поділитися