Хресна хода та мітинг у зв’язку з 29-ю річницею аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня в м.Біла Церква відбулася хресна хода до пам’ятного знаку «Чорнобильський дзвін» та мітинг у зв’язку з 29-ю річницею аварії на Чорнобильській АЕС.

Виступаючи на мітингу, міський голова В.Савчук висловив слова вдячності всім, хто ціною свого життя та здоров’я, захистив нас від екологічного лиха, наголосив, що подвиг, здійснений білоцерківцями різних професій є безсмертний. Зазначив, що міська влада постійно приділяє значну увагу соціальному захисту білоцерківців, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, відмітив важливість співпраці міської влади та міських громадських організацій, які опікуються проблемами постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС.

В ході заходу виступили також народний депутат України О.Марченко, голова Білоцерківської районної державної адміністрації В.Маршалок.

У заходах взяли участь депутати міської ради, заступники міського голови, представники громадськості та  журналісти місцевих ЗМІ.

Цього ж дня релігійними громадами міста були проведені молебні по тих, хто загинув чи помер внаслідок Чорнобильської катастрофи.



Опубліковано: 27 квітня 2015 року
Поділитися