ХХХІ Міжнародний турнір з боксу пам’яті двічі Героя Радянського Союзу льотчика-космонавта П.Р. Поповича

06 листопада в м.Біла Церква відбулося урочисте відкриття ХХХІ Міжнародного турніру з боксу серед юнаків, присвяченого пам’яті двічі Героя Радянського Союзу, льотчика-космонавта П.Р. Поповича.

Перед відкриттям турніру присутні вшанували пам’ять П.Р. Поповича хвилиною мовчання.

Міський голова В.Савчук привітав присутніх з початком змагань, які традиційно проводяться в Білій Церкві, наголосив, що даний турнір присвячений нашому великому земляку – двічі Герою Радянського Союзу, льотчику-космонавту П.Р. Поповичу недарма, адже він любив спорт, а собливо бокс, і сам, особисто, завжди був присутнім на відкритті даного Міжнародного турніру. Відмітив, що дані змагання стали доброю школою виховання мужніх людей, і багато юнаків, які свого часу стали переможцями  турніру, зараз є відомими спортсменамита побажав його учасникам високих спортивних досягнень.

Учасників турніру також привітали голова комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки молоді та спорту України В.Гамов, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації В.Стеценко, перший заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації В.Гринчук.

В ході заходу присутні також отримали вітання з нагоди відкриття ХХХІ Міжнародного турніру з боксу серед юнаків  від дружини та доньки П.Р. Поповича.

В заході взяли участь начальник Київського обласного управління з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти, молоді і спорту України  А.Ільченко, заступник начальника головного управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації  І.Лисенко, тренер збірної команди України з боксу О.Гуренко, президент Київської обласної федерації боксу К.Калашников, заступник міського голови М.Антонюк, начальник управління освіти  і науки міської ради Ю.Петрик та ін.

Учасниками турніру, фінал якого відбудеться 10 жовтня, є понад 100 юних боксерів з усіх областей України та Білорусії.

Участь у заході взяли представники громадськості та місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 07 листопада 2012 року
Поділитися