«Хай Ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає»

23 грудня в приміщенні БЗШ №7 відбулося підбиття підсумків міської учнівської волонтерської акції «Хай Ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає», яка тривала з 01 по 23 грудня 2019 року.

Протягом цих днів юними волонтерами – учнями закладів загальної середньої освіти міста – було зібрано солодкі подарунки, іграшки, листи, сувеніри для дітей, які живуть у зоні проведення ООС.

Також, для воїнів ООС учні зібрали ліки, теплі речі, солодощі, листи та малюнки із вірою в те, що це допоможе їм вистояти і повернутися додому живими і з миром.

У фоє БЗШ № 7 було багато тих, хто не стомлюється творити добро, дарувати радість людям, хто вірить, що в Україні запанує мир і щасливо житимуть діти. Це офіцери 72 ОМБр ім.Чорних Запорожців, волонтери, учні-лідери, педагоги закладів освіти начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик та заступник міського голови Катерина Литвиненко.

Лідери учнівського самоврядування завжди є ініціаторами та активними учасниками загальноміських благодійних заходів,  під час яких відбувається збір коштів, речей, продуктових наборів, ліків для воїнів ООС, для дітей Донбасу, для родин вимушених переселенців.

Начальник управління освіти і науки Юрій Петрик звернувся до всіх волонтерів – від наймолодшої дитини і до дорослих громадян – зі словами щирої подяки та віри в мир. Очільник освітньої галузі міста побажав добра і злагоди, висловив щире сподівання на те, що такі заходи допоможуть наблизити перемогу і поєднати українських людей.

Заступник міського голови Катерина Литвиненко подякувала усім присутнім за багаторічну волонтерську допомогу.

Зібрані учнями речі буде передано білоцерківським волонтерам. Це люди, які намагаються завжди допомогти, підтримати, відшукати все необхідне, поділитися цінним і знайти спосіб доставити нашим захисникам все те, що їм потрібно. Всі присутні щиро дякували всім дітям за допомогу, активність і доброту та пообіцяли вчасно привезти подарунки на Донбас.

 

«Хай Ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає»


Опубліковано: 23 грудня 2019 року
Поділитися