І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

30 квітня в м.Біла Церква    відбувся І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), учасниками якої стали команди 22 загальноосвітніх шкіл міста.

Метою даного заходу є патріотичне виховання учнівської молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомої, активної громадянської позиції, здорового способу життя.

До програми гри входять змагання з стройової підготовки, стрільби з пневматичної зброї,  з надання першої долікарської допомоги  та рятувальні роботи, силова боротьба, подолання смуги перешкод, комплексна командна інтелектуально-екстремальна гра з військово-спортивними та туристичними елементами та інтелектуальні змагання з історії українського війська, сучасних збройних сил України по системі «Брейн-ринг».

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, начальник управління освіти та науки міської ради Ю.Петрик, військовий комісар Білоцерківського об’єднаного військового комісаріату І.Корба, учні ЗОШ міста, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 30 квітня 2015 року
Поділитися