Громадська акція “Запобігти! Врятувати! Допомогти!”

Щодня фахівці Служби порятунку проводять для дітей різного віку цікаві заходи та бесіди з питань пожежної безпеки, а також влаштовують громадські акції “Запобігти! Врятувати! Допомогти!”. Адже навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності - є одним із пріоритетних завдань Служби порятунку.

 

Так, для того, щоб майбутнє покоління знало, як діяти в умовах надзвичайної ситуації, 13 вересня у рамках Тижня безпеки життєдіяльності, фахівці з Білоцерківського районного відділу, група піротехнічних робіт та фахівці хіміко-радіологічної лабоаторії Аварійно-рятувального загону спеціального призначення міста Біла Церква, провели пізнавальний захід для школярів та кадетів з Білоцерківської гімназії № 2. Аби діти мали більш ширше уявлення про роботу оперативно-рятувальної служби, рятувальники демонстрували їм пожежний автомобіль та бойове спорядження. Школярі приміряли бойовий одяг рятувальників, спеціальний-захисний одяг, захисне спорядження, роздивлялись вибухонебезпечне приладдя, опановували металошукач,  досліджували пожежний автомобіль.

 

Для того, щоб маленькі громадяни не забували та дотримувалися правил безпеки життєдіяльності, фахівці ДСНС кожному подарували тематичну пам'ятку.Зустріч з рятувальниками справила велике враження на школярів та вчителів, адже подібні заходи – це дієва і доступна форма навчання, коли цікаво пояснюються прості, але важливі правила безпечної поведінки, та зав’язується цікаве спілкування, під час якого діти вчаться відповідально ставитися до свого життя та життя рідних і близьких.


Білоцерківський РВ ГУ ДСНС

України у Київській області

Бабич А. В.

 

 

Громадська акція “Запобігти! Врятувати! Допомогти!”


Опубліковано: 14 вересня 2017 року
Поділитися