Гідно пронесіть горде звання солдата

9 жовтня відбулася відправка частини білоцерківських призовників до збірних пунктів, у рамках осінньої призовної кампанії 2017 року.

 

Міський голова Геннадій Дикий побажав призовникам легкої служби, міцного здоров’я, наснаги і гідно пронести горде звання солдата через весь час строкової служби:  «Армія – це дисципліна, армія це порядок, чоловіча дружба та взаємодопомога. Через півтора року ви повернетесь справжніми чоловіками».

 

Згідно із законодавством України, на службу призивають юнаків віком від 20 до 27 років. Ті, кому виповнилося 18-19 років, також можуть піти служити в армію, але на добровільній основі. На місця збору відбуло 16 призовників, звідти новобранці будуть направлені до навчальних центрів.

 

Під час урочистостей призовникам були вручені пам`ятні подарунки – універсальні мобільні батареї Powerbank.

 

Перед присутніми також виступили голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур, військовий комісар Білоцерківського об’єднаного міського комісаріату Ігор Богданевич, настоятель парафії Покрови Божої Матері Української православної церкви Київського патріархату о.Микола Гопайнич, які побажали новобранцям навчитися нового і корисного, щоб бути завжди готовими стати на захист Вітчизни.

Гідно пронесіть горде звання солдата


Опубліковано: 09 жовтня 2017 року
Поділитися