Громада і конкурси

Шановні мешканці!

Міською радою оголошено відкритий конкурс на заміщення вакантних посад керівників комунальних підприємств.

Наразі проходить формування конкурсної комісії. Комісія складатиметься із представників міськвиконкому, фахових експертів та  представників громадськості.

З метою забезпечення прозорого та фахового відбору кандидатів на посади керівників комунальних підприємств пропоную наступну процедуру залучення представників громадськості до конкурсної комісії:

  1. Представник до конкурсної комісії може бути поданий від зареєстрованої у місті Біла Церква громадської організації (один представник від однієї громадської організації) шляхом реєстрації свого представника в онлайн-формі на офіційному сайті міської ради (за цим посиланням) у строк до 28 лютого 2016 року (включно). Таким чином буде сформований список претендентів до складу конкурсних комісій.
  2. Кожен запропонований  громадською організацією представник може входити лише до однієї конкурсної комісії щодо призначення керівника одного комунального підприємства.
  3. Відбір зареєстрованих на сайті  претендентів до конкурсних  комісій  здійснюватиметься по кожному конкурсу окремо  за 5 календарних днів до дня проведення конкурсу, затвердженого Розпорядженням міського голови в приміщенні Білоцерківської міської ради за допомогою випадкової вибірки через онлайн-сервіс - https://www.random.org. На сайті міської ради буде розміщено відповідне оголошення та висвітлено результати випадкової вибірки. Після обрання двох представників від громадських організацій до кожної окремої комісії за допомогою випадкової вибірки його дані виключаються зі списку претендентів.
  4. Про результати випадкової вибірки обраних кандидатів буде повідомлено телефоном. Якщо обрана особа не може з’явитися на засідання конкурсної комісії, ця кандидатура може взяти участь у наступному відборі до складу комісії. В такому разі проводиться додаткова вибірка по визначенню кандидатури до складу цієї комісії.
  5. Якщо кількість поданих кандидатур до конкурсних комісій буде меншою за необхідну, всі подані кандидатури можуть повторно взяти участь у відборі до наступних комісій.

Запрошую громадські організації Білої Церкви до співпраці на благо нашого міста!

З повагою !                                                Г. Дикий



Опубліковано: 19 лютого 2016 року
Поділитися