Голова КОДА дав доручення терміново розпочати ремонт в Обухівській ЦРЛ

Під час робочої поїздки до Обухівського району Анатолій Присяжнюк поспілкувався з  медичним персоналом закладу та умовами лікування хворих в Обухівській районній лікарні, а також ознайомився з проведення реформ в галузі медицини.

- Я не випадково сьогодні знаходжусь тут. Учора під час прямого ефіру на радіо «Ера» до мене звернувся житель Обухова, який був обурений незадовільним станом районної лікарні та умовами, в яких лікуються пацієнти, - зазначив Анатолій Присяжнюк.

Під час спілкування з керівництвом району та лікарями голова Київської облдержадміністрації дав доручення директору департаменту охорони здоров’я якнайшвидше розпочати ремонт приміщень терапевтичного корпусу, який знаходиться в неналежному стані. Також Анатолій Присяжнюк наголосив, що потрібно заключити соціальні угоди на постачання продуктів харчування для хворих.

- Сьогодні все повинно бути направлено на швидке одужання наших громадян. Це і зовнішній вигляд лікарні, її оснащення, а також повноцінне трьохразове харчування, - зазначив очільник області.

В результаті поетапного виконання Програми «Україна для людей» у медичній галузі та нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, нині в області спостерігаються позитивні тенденції розвитку щодо забезпечення всіх медичних закладів сучасною матеріально-технічною базою, поповненням та оновленням автомобільного парку, а відповідно забезпечення новим якісним рівнем медичного обслуговування.

Під час робочої поїздки Анатолій Присяжнюк передав ключі від нового автомобіля швидкої допомоги.

- Наші зусилля ми направляємо на створення належних умов для людей, які працюють в лікарні, щоб вони могли вчасно реагувати на виклики хворих. Надалі наша роботи продовжуватиметься у тому ж напрямку: максимальне забезпечення лікарень медичними обладнанням та збільшення машин швидкої допомоги. Поступове впровадження реформ у медичній галузі, оновлення медичного обладнання та автомобільного парку у лікарнях – це завдання, які сьогодні поставила перед собою влада, - зазначив Анатолій Присяжнюк.

Прес-служба Київської облдержадміністрації



Опубліковано: 24 жовтня 2013 року
Поділитися