Голова Київської ОДА проінспектував роботу навчального закладу у селі на Васильківщині

Очільник Київщини Максим Мельничук під час робочого візиту до Васильківського району проінспектував роботу навчального закладу у селі Ковалівка. У складі навчально-виховного комплексу перебуває дитячий садочок майже на 50 місць та гімназія, де здобувають загальну середню освіту 240 учнів. У переважній більшості вихованцями навчального закладу є молоде покоління місцевих жителів, але там також навчаються діти із сусідніх сіл: Паляничинці, де немає школи та окремо за бажанням з Устинівки.

Приміщення закладу обладнане за сучасними стандартами та новітніми
технологіями: у наявності спеціалізований комп’ютерний клас та приміщення для проведення експериментів з фізики. Вихованці гімназії з першого класу в обов’язковому порядку вивчають по дві іноземні мови.
Зазвичай це англійська та німецька, однак за бажання другою іноземною мовою, замість німецької, можна обрати французьку.

Також під час поїздки голова Київської облдержадміністрації проінспектував хід будівництва льодової арени «Світанок», яка розташована на території навчально-виховного комплексу. Приміщення фактично повністю підготовлене до відкриття, яке відбудеться вже невдовзі. Відтак діти матимуть можливість не лише здобувати освіту в гімназії, але й займатися зимовими видами спорту.

«Навчальний заклад є одним з найкращих по області. Сьогодні у цьому я особисто переконався. Адже для дітей створені всі необхідні умови задля їх успішного навчання та належного виховання. Турбота про підростаюче покоління – один із пріоритетів нашої роботи. Ми будемо активно працювати над тим, щоб для дітей були створені всі належні умови у навчальних та спортивних закладах. Особливу підтримку необхідно надавати обдарованій молоді для розвитку природних здібностей та реалізації творчого потенціалу», - зазначив Максим Мельничук.

Прес-служба облдержадміністрації



Опубліковано: 16 лютого 2016 року
Поділитися