Формування бюджету 2017 року розпочато

Міський голова на своїй  прес-конференції  7 листопада ц.р. зазначив, що міська влада вже розпочала роботу по формуванню  проекту  бюджету на 2017 рік.  На цей час  державний бюджет ще не затверджено, але  вже відомо, що має бути збільшена мінімальна заробітна плата майже вдвічі. І зараз перед владою  стоїть завдання сформувати максимально збалансований бюджет, де буде враховано всі чинники, в тому числі  і підвищення заробітної плати працівникам бюджетної сфери, і наповнення бюджету розвитку для того, щоб мати можливість  не лише продовжувати роботи, які виконувалися в цьому році, а й  робити їх в більшому обсязі.

Геннадій Дикий зазначив: «При формуванні бюджету на наступний рік, так як і в 2016 році буде проводитися опитування серед мешканців. За результатами опитування ми будемо визначати які роботи, в яких районах в першу чергу потрібно робити. В цьому році дуже багато заходів ми робили не в центральній частині міста, а в спальних районах, де проживає більшість наших мешканців. З досвіду 2016 року мешканців найбільше хвилює прибудинкова територія, освітлення, тротуари. Саме такі завдання білоцерківці  ставили в цьому році».

Міський голова висловив сподівання, що завчасні кроки по формуванню бюджету  сприятимуть  тому,  що на початок 2017 року міською радою буде  затверджено  основний фінансовий документ, в тому числі бюджет розвитку міста.  Це дозволить  максимально підготувати проектну документацію  і з настанням сприятливих погодних умов починати виконувати ті чи інші роботи з благоустрою, енергоефективності,  ремонту шкіл, садочків, лікарень  тощо.

 



Опубліковано: 07 листопада 2016 року
Поділитися