ФК «Арсенал-Біла Церква» - чемпіон Київщини з футболу

14 червня у Білій Церкві відбулося урочисте нагородження переможців Чемпіонату Київської області серед команд вищої ліги з футболу за участю юнаків 2003-2004 р.н. – представників ФК «Арсенал-Біла Церква», яка під час змагань виборола першість серед 10 команд, які представляли різні регіони Київщини.

 

Від імені міського голови Геннадія Дикого до присутніх звернувся його радник Микола Антонюк, який сказав слова вітань батькам спортсменів, які завжди найбільше радіють будь-яким перемогам своїх дітей. Також побажав юним спортсменам бути успішними та амбітними, з успіхом підкорювати не тільки українські, але і європейські та світові футбольні арени.

 

Депутат Білоцерківської міської ради, директор ФК «Арсенал-Біла Церква»  Ігор Гейло, звертаючись до спортсменів, зупинився на особливостях розвитку футбольного руху у Білій Церкві, а зокрема ФК «Арсенал», висловив вдячність всім, хто долучився до його розвитку. Також закликав долучатися до втілення ідеї створення Білоцерківського муніципального спортивного клубу.

 

Під час урочистої церемонії спортсменів було відзначено у номінаціях «Кращий захисник», «Кращий півзахисник», «Кращий нападник» - вручено спеціальні статуетки Федерації футболу Київської області. Представникам команд були вручені особисті нагороди – медалі; тренери, медпрацівники та члени батьківського комітету отримали грамоти. Під дружні оплески присутніх футбольній команді передали головну нагороду – кубок переможця Чемпіонату Київської області серед команд вищої ліги з футболу за участю юнаків 2003-2004 р.н.

 

У заході також взяли участь: секретар міської ради Вадим Кошель, депутат Білоцерківської міської ради Андрій Король, начальник управління молоді та спорту міської ради Катерина Литвиненко, представник Федерації футболу Київської області Володимир Маслов, рідні та друзі спортсменів, журналісти місцевих ЗМІ.

 

ФК «Арсенал-Біла Церква» - чемпіон Київщини з футболу


Опубліковано: 15 червня 2018 року
Поділитися