Фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

    На виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в Київській області і м. Біла Церква на 2017-2021 роки, 18 березня 2017 року в Дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність» відбувся Білоцерківський міський та Київський обласний 1–й і 2-й етапи Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я» з нагоди дня сім’ї.

 

    Змагання проводилися з метою популяризації здорового сімейного способу життя,  пропаганди особистого прикладу батьків проводити свій вільний час з користю для свого здоров’я в сімейному колі, серед товаришів і друзів, заохочення батьків та дітей до занять фізкультурою та спортом, підвищення популярності активного й рухового дозвілля серед родин.

 

   Організаторами фестивалю сімейного спорту виступили: управління молоді та спорту Київської обласної держадміністрації, Київський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділ з питань-фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради, Білоцерківський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» за підтримки генерального партнера Білоцерківського міського фестивалю ТОВ «Металобаза Бочаров» та Київського обласного фестивалю Міжнародної громадської організації «Федерація жінок за мир у всьому світі». 

 

    Зі словами привітань та побажаннями здобути перемогу виступили радник міського голови м.Біла Церква Микола Антонюк, директор  Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Денис Мірзоєв, начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, голова Міжнародної громадської організації «Жінки за мир у всьому світі» Тетяна Кацеба.

 

    В ході заходу вихованці відділення художньої гімнастики ДЮСШ «Юність» підготували показові виступ для учасників фестивалю.

 

    Програма фестивалю складалась з 4 конкурсів-естафет (три рухові і Дарц - метання дротиків на влучність у ціль).

 

    В фестивалі взяло участь 17 сімей. По закінченню змагань, місця переможців і призерів розподілились таким чином:

 

№ п/п

ПІБ

І

конкурс

ІІ

конкурс

ІІІ

конкурс

ІV

конкурс

Сума місць

Місце

1.

Добровольський Олег Михайлович

Юлія Сергіївна

Аліна

1

1

5

4

11

1

2. 

Глиняний Сергій Миколайович

Юлія Миколаївна

Ірина

2

3

3

3

11

2

3. 

Карпов Геннадій Петрович

Тетяна Григорівна

Олександр

6

6

1

5

18

3

4. 

Силаєв Євген Анатолійович

Юлія Володимирівна

Ілля

11

5

7

2

25

4

5. 

Меделян Андрій Вікторович

Яна Миколаївна

Ярослав

15

2

10

1

28

5

6. 

Романенко Євген Миколайович

Ганна Олексіївна

Іван

7

9

4

9

29

6

7

Черненко Сергій Михайлович

Анна Сергіївна

Михайло

3

8

2

17

30

7

8. 

Муковоз Сергій Петрович

Наталія Леонідівна

Олександр

8

14

6

6

34

8

9. 

Складенко Володимир Валерійович

Анастасія Валерівна

Олександр

5

4

16

11

36

9

10. 

Музиченко Данило Миколайович

Любов Дмитрівна

Соломія

10

11

13

7

41

10

11.

Козловський Андрій Анатолійович

Наталія Володимирівна

Андрій

4

16

11

10

41

11

12.

Вознюк Андрій Олександрович

 Ірина Олександрівна

 Артем

12

7

13

15

47

12

13.

Горобець Олександр Миколайович 

Наталя Миколаївна

Дар’я

14

12

9

13

48

13

14.

Скаковський Дмитро Іванович

Ольга Борисівна

Кіріл

15

13

13

8

49

14

15.

Мазуренко Володимир Васильович

Юлія Юріївна

Анатолій

9

10

17

16

52

15

16.

Дубчак Роман Олександрович

Ірина Миколаївна

Тимур

13

17

11

12

53

16

17.

Гончаров Владислав Олексійович

Руслана Сергіївна

Евеліна

17

15

8

14

54

17

 

 

   Сім`я Добровольських з м. Біла Церква (ДЮСШ № 1)  здобувши перемогу в Київській області в 2-му етапі Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я» виборола путівку на фінальний всеукраїнський  фестиваль.

 

    Всі родини за участь у змаганнях були нагородженні дипломами, медалями (діти), цінними подарунками (хутряними ковдрами) та солодощами від генерального партнера Білоцерківського міського фестивалю «Металобаза Бочаров» - Сергія Бочарова,  а переможці отримали кубок і право представляти Київщину в фіналі на Всеукраїнському фестивалі «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Цінними призами нагородили переможців і призерів від Міжнародної громадської організації «Жінки за мир у всьому світі».

 

    Завершився фестиваль загальним фото учасників на пам'ять про їх участь в змаганнях. Від заходу всі отримали незабутні враження, знайомство з новими друзями. Змагання пройшли з піднесеним настроєм, де кожний учасник, глядачі та організатори отримали задоволення. 

 

    Вітаємо білоцерківських спортсменів і гостей з хорошим стартом в новому сезоні. Родині Добровольских бажаємо вдалого виступу на фінальному фестивалі – Україні «Тато, мама, я – спортивна сім’я»  та чекаємо від них нових перемог та досягнень.

 

    На спортивному фестивалі були присутні:

    Валентина Коросько – начальник відділу Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту, Костянтин Павлюк – директор Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і головний суддя обласного фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я», Володимир Корнієнко – директор комунального закладу Білоцерківської міської ради Дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» і головний суддя міського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я»


Опубліковано: 24 березня 2017 року
Поділитися