«Феніксу» -чверть століття

В Білій Церкві вже чверть століття діє Білоцерківське міське товариство інвалідів «Фенікс».

Це товариство опікується проблемами людей особливої категорії – інвалідами. Воно захищає їхні права, займається соціальним захистом та реабілітацією  людей з обмеженими фізичними можливостями.  Наразі міське товариство інвалідів «Фенікс» налічує 1086 білоцерківців.

Міський голова Геннадій Дикий за дорученням голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана вручив Грамоти членам Білоцерківського міського товариства інвалідів «Фенікс»  з нагоди 25-річчя організації та за  здобутки по реалізації державної політики щодо соціального захисту  населення, трудові досягнення, активну благодійну і гуманну діяльність.

Грамотами Верховної Ради України були нагороджені члени правління товариства- Лариса Бодня та  Тамара Хрептіэвська , голова товариства - Ніна Карпович,  заступник голови- Корній Курч,член товариства - Василь Швець.
«Наша організація існує з 1990 року. Нам прийшлося пережити багато проблем, виконати чимало завдань, але ми не змогли б зробити цього без підтримки міської влади, спонсорів та меценатів. Члени нашого товариства вдячні за підтримку та розуміння. Просимо і в подальшому не залишати нас наодинці із проблемами, допомагати у вирішення актуальних питань»- заначила голова товариства Ніна Карпович.

В свою чергу міський голова Геннадій Дикий пообіцяв зробити все можливе, щоб місто стало комфортним для проживання людей з обмеженими фізичними можливостями. «Всі об’єкти та  куточки Білої Церкви мають бути доступними для інвалідів. Тільки тоді ми зможемо по-праву називатися справжнім європейським містом» - наголосив  міський голова.



Опубліковано: 19 лютого 2016 року
Поділитися