«Етно-вікенди в Білій Церкві» сподобалися білоцерківцям

Цього року початок весни в Білій Церкві ознаменувався цікавою та неординарною подією. В Білій Церкві в центральному парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка відбулося масштабне свято «Етно-вікенди в Білій Церкві».

З  05 по 13 березня на  білоцерківців чекала  маса розваг, конкурсів та концертів. Для дітей та дорослих було проведено фестиваль сала, свято ковбаси,  хенд-мейд ярмарки та майстер-класи. Завершилося святкування  Масляною і святом вареників.

«Ми прагнули створили свято для жителів міста. Так складалося, що раніше, в зимовий період, наш парк майже не функціонував. Людям було не цікаво його відвідувати, адже дитячі розваги працювали лише в теплу пору року. За допомогою «Білого Різдва в  Білій Церкві» нам вдалося оживити парк зимою, і тепер, на початку весни, ми знову створили свято для білоцерківців, –зазначив міський голова Геннадій Дикий. – Я бачив, яка кількість містян прийшли на свято і зрозумів, такі заходи необхідні, вони об’єднують громаду. Ми і в подальшому будемо проводити святкування такого плану та розглядатимемо можливість їх локалізації у мікрорайонах міста.»

Міський голова висловив слова вдячності всім, хто долучився до організації та проведення «Етно-вікендів у Білій Церкві».



Опубліковано: 14 березня 2016 року
Поділитися